Notikumu kalendārs - Marts, 2024

Valmieras pilsētas pašvaldība uzsāk informatīvo kampaņu cilvēku tirdzniecības novēršanai

14.09.2017

Valmierā projekta STROM II "Stiprinot pašvaldību lomu darbam cīņā ar cilvēku tirdzniecību” ietvaros tiek uzsākta informatīvā kampaņa.


Informatīvās kampaņas mērķis ir pievērst Valmieras pilsētas un Valmieras novada iedzīvotāju uzmanību cilvēku tirdzniecības problēmai un nodrošināt ar informāciju, kur vērsties un saņemt konsultācijas, lai novērstu iespējamību kļūt par ekspluatācijas upuri, kā arī lai saņemtu palīdzību un atbalstu gadījumos, kad ir jau noticis ļaunākais.

Kampaņas ietvaros Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar biedrību “Centrs MARTA” nodrošinās kampaņas plakātu un uzlīmju izplatīšanu sociālo dienestu telpās, sociālajās mājās, sabiedriskā transporta pieturvietās, pilsētā, tirdzniecības vietās, kampaņas videoplakāts uzrunās cilvēkus Valmieras pilsētas pašvaldības, biedrības “Valderdze”, biedrības “Centrs MARTA” interneta vietnēs, Valsts informatīvajā resursā par cilvēku tirdzniecības mazināšanas tēmu un aktualitātēm Latvijā www.cilvektirdznieciba.lv un notiks īpaša interaktīva tikšanās ar jaunietēm, lai runātu par cilvēku tirdzniecību.


Projekta īstenošanu Latvijā finansiāli atbalsta Ziemeļu Ministru padome, Zviedru institūts (Swedish Institute) un Latvijas Republikas Iekšlietu ministrija.


Informāciju par cilvēku tirdzniecības novēršanu, atbalstu un palīdzību upuriem un projektu STROM II lasiet interneta vietnē www.cilvektirdznieciba.lv.

 

Informāciju sagatavoja un publicēja: Iekšlietu ministrija, tālrunis 67829674

Valsts informatīvais resurss par cilvēktirdzniecības mazināšanas tēmu un aktualitātēm Latvijā